BZ Ingenieurs & Managers zoekt waterprofessionals

Meer informatie

ir. Sander Bakkenist MBA<
ir. Sander Bakkenist MBA

BZ Ingenieurs & Managers is sinds 2003 sterk in water. Ons werk bevindt zich op het snijvlak van technische en organisatorische vraagstukken. Bij ons werken managers met een technische achtergrond en ingenieurs met een brede blik. Herken je je in dit profiel? Lees snel verder, want we groeien en zoeken nieuwe collega’s!

Wat ga je doen? Als adviseur water werk je aan vraagstukken op het gebied van waterveiligheid en wateroverlast. Je adviseert over monitoring van waterkeringen of doet onderzoek naar oorzaken van wateroverlast en bedenkt hiervoor oplossingen. Je hebt in je werk veel contact met opdrachtgevers.

Wat vragen we? We zoeken waterprofessionals met minimaal een HBO opleiding (civiele techniek, watermanagement). Bij voorkeur heb je al werkervaring. Het liefst met data-analyse en GIS. Uiteraard schrijf en spreek je uitstekend Nederlands. Je bent analytisch en oplossingsgericht. En bovenal een sociale en gezellige collega.

Wat hebben we te bieden? We onderzoeken en adviseren over waterveiligheid en wateroverlast, managen projecten en processen, begeleiden onderzoek en innovatie en geven opleidingen en trainingen. We zijn vaak betrokken bij innovatieve projecten, soms inhoudelijk en soms organisatorisch. Zo helpen we dijkbeheerders om hun dijkversterkingen te optimaliseren door het ontwikkelen van monitoringsstrategieën. Ook bedenken we voor gemeenten oplossingen om de gevolgen van klimaatveranderingen tegen te gaan. Je krijgt de kans om aan dit soort innovatieve projecten te gaan werken, maar een (IPM-)rol in een groot project in de waterbouw behoort ook tot de mogelijkheden.

We bieden je vrijheid, verantwoordelijkheid en uitdaging. Je hebt de ruimte om de functie naar jouw wens nader in te vullen. Zo hechten we aan een goede balans tussen werk en privé, een uitstekende werksfeer en natuurlijk een marktconform salaris.