BZ Vacature: (Junior) Onderzoeksmedewerker Dijken

Meer informatie

ir. Sander Bakkenist MBA<
ir. Sander Bakkenist MBA

BZ Ingenieurs & Managers is een advies- en onderzoeksbureau dat werkt aan het benutten van innovatie en kennis bij publieke taken. We richten ons in het bijzonder op waterveiligheidsopgaven en daarbij spelen de waterkeringen een belangrijke rol. Hoe kunnen we ons land droog en veilig houden? Welke nieuwe kennis en technologie werkt om onze dijken slimmer en voordelig te bouwen en onderhouden? Samen met opdrachtgevers vinden we kansen voor vernieuwing en verandering en bepalen we een strategie om die te benutten. Vaak helpen we bij de uitvoering door het bij elkaar brengen van benodigde kennis en kunde. En we doen eigen onderzoek. We werken intensief samen met waterbeheerders, kennisinstellingen, universiteiten en het bedrijfsleven.

We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker om ons team te versterken. Graag ontmoeten we je voor een kennismakingsgesprek.

Profiel

Je hebt een afgeronde technische of technisch opleiding, op HBO- of WO-niveau en wellicht al enige werkervaring. Je hebt kennis en affiniteit van het civieltechnische en/of water domein en kennis van geotechnische aspecten van grondlichamen. Je bent een inhoudelijke interesse in je vakgebied en kunt zelfstandig werken. Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Aanbod

Je gaat aan de gang als (junior) onderzoeksmedewerker. Je draagt in je functie belangrijk bij aan het onderzoeksprogramma van BZ Innovatiemanagement op gebied van waterveiligheid. Daarnaast draai je mee in de projecten waarbij we in eerste instantie een beroep zullen doen op je analytische, redactionele en organisatorische vaardigheden. We zijn een compact bureau en dat betekent dat je binnen BZ Innovatiemanagement volop ruimte krijgt om vorm te geven aan de verdere ontwikkeling van je eigen vaardigheden en je werk en dat we soms een beroep doen op je flexibiliteit en vermogen tot aanpakken. De sfeer is open en informeel, collegiaal en gedreven. We hebben een interessante kring van opdrachtgevers en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Je standplaats is Deventer.

Solliciteren

Meer informatie over ons bureau en de projecten waar we aan werken vind je op www.bzim.nl/projecten

Stuur je CV met motivatie aan BZ Innovatiemanagement, Postbus 445, 7400 AK Deventer. Mailen mag ook aan Sander Bakkenist (zie contactinformatie hiernaast)